Diamanti lot seg ikke blende av familiejuveler

Mislykket avledningsmanøver.

TIL LITEN NYTTE: En engelsk supporter i Joe Hart-drakt trekker ned shortsen og løfter trøya mens Alessandro Diamanti skyter det avgjørende straffesparket mot England. Italieneren lot seg ikke forstyrre. Foto: Demotix/NTB scanpix
TIL LITEN NYTTE: En engelsk supporter i Joe Hart-drakt trekker ned shortsen og løfter trøya mens Alessandro Diamanti skyter det avgjørende straffesparket mot England. Italieneren lot seg ikke forstyrre. Foto: Demotix/NTB scanpixVis mer


(Dagbladet): Fotballsupportere kan på sitt beste være kreative støttespillere for laget sitt.

En England-supporter slapp alle hemninger i forsøket på å distrahere Italias siste straffeskytter under straffekonken i EM-kvartfinalen i går kveld.

Mannen var, i likhet med sin sidemann på tribunen rett bak mål, iført den skrekkelige grønne drakta Joe Hart brukte i Englands åpningskamp. Bedre ble det ikke da han lot buksa falle, dro opp trøya og blottla både magen og det som hører hjemme inne i shortsen.

På det ene bildet Dagbladet har funnet av blottingen via internasjonale bildebyråer, ser det ut til at også sidemannen har et godt tak i de grønne benklærne sine. Det er imidlertid noe uklart for oss om han er i ferd med å kle av eller på seg i skuddøyeblikket.

Og det samme kan det være - italienske Alessandro Diamanti lot seg ikke affisere av den britiske blottingen, og banket ballen trygt i mål - og sendte dermed Italia til semifinalen på bekostning av England.

I semifinalene møtes naboene Portugal og Spania på onsdag, mens de europeiske fotballstorhetene Tyskland og Italia gjør opp om den andre finaleplassen på torsdag.