Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diaré kan stoppe Solveig

Kolbotns midtbaneprofil Solveig Gulbrandsen (22) må kanskje stå over dagens seriepremiere mot Fløya grunnet diaré.

- Jeg hadde diaré både torsdag og i går. Bente Nordby og Kristin Blystad Bjerke har hatt det før, nå er det min tur. Det er usikkert om jeg spiller i dag, sier Solveig Gulbrandsen til Dagbladet.

- Ballen i laget

Kommer hun på banen, er det som høyre midtbanespiller. Medspillere på midten er Kristine Lindblom og Trine Rønning.

- Vi bruker midtbanen veldig mye, og holder ballen mer i laget enn motstanderne. Problemet i år er at vi ennå ikke har fått brukt førsteelleveren grunnet skader. Nå er forsvarsspillerne Cecilie Berg-Hansen og Ingvild Stensland klare etter skadeavbrekk. Indreløperen Camilla Huse er fortsatt ute med korsbåndskade, sier Solveig Gulbrandsen.

«The Tripple»

I fjor ble Kolbotn seriemester for første gang. I år er målsettingen skyhøy.

- Målet er å vinne både serien, cupen og E-cupen. Selv om det blir vanskelig, går vi for «The Tripple». Serien blir trolig jevnere enn noen gang. Asker og Trondheims-Ørn blir spesielt tøffe. Røa, Klepp og Arna-Bjørnar er kapable til å ta poeng fra de tre beste, sier Solveig Gulbrandsen.

Frimerke

I nesten hver kamp hun spiller, får hun frimerke. Det bryr hun seg ikke om lenger.

- Jeg er bedre enn frimerket mitt, så det gjør ikke noe. Dessuten blir det mer rom for de andre jentene på laget når jeg blir markert, sier Solveig Gulbrandsen til Dagbladet.

Dagens kamper i Toppserien: Arna-Bjørnar-Asker, Klepp-Liungen, Kolbotn-Fløya, Larvik-Røa, Team Strømmen-Trondheims-Ørn. Landslagstrener Åge Steen ser den sistnevnte kampen.

USIKKER: Regjerende seriemester Kolbotn må kanskje spille uten midtbaneprofilen Solveig Gulbrandsen i dagens Toppseriepremiere mot Fløya.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media