Dida fikk redusert straff for filming

Milans anke førte fram.

Milan-keeper Didas disiplinærstraff er blitt redusert fra to til en kamps karantene etter at han spilte skadd i mesterligakampen mot Celtic for 14 dager siden.

Han fikk opprinnelig to kampers karantene fra mesterligaen av UEFAs disiplinærkomiteen for skuespillet, men etter at anken var behandlet endte straffen på én kamp.

En Celtic-tilskuer stormet inn på banen etter en Celtic-scoring og klappet brasilianeren på kinnet. TV-bildene viste at Dida først begynte å løpe etter mannen, men plutselig gikk i bakken. Han ble båret ut av hjelpemannskapene tydelig skadet, men som senere viste seg å være skuespill.

Supporteren er bannlyst fra Celtics kamper.

(NTB)

DUMMET SEG UT: Dida skjemmet ut seg selv og Milan da han latet som han var skadet etter at en Celtic-tilskuer stormet banen på overtid. Først fikk Milan-keeperen to kampers karantene for filming, men nå er straffen redusert til én kamps karantene. Foto: AP
DUMMET SEG UT: Dida skjemmet ut seg selv og Milan da han latet som han var skadet etter at en Celtic-tilskuer stormet banen på overtid. Først fikk Milan-keeperen to kampers karantene for filming, men nå er straffen redusert til én kamps karantene. Foto: AP Vis mer