Didier Drogba til MLS. Signerte for Montreal

- En av de største dagene i klubbens historie.

TIL MLS: Angrepsstjernen Didier Drogba er klar for canadiske Montreal Impact. Klubbledelsen er over seg av begeistring for signeringen. Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media
TIL MLS: Angrepsstjernen Didier Drogba er klar for canadiske Montreal Impact. Klubbledelsen er over seg av begeistring for signeringen. Foto: David Klein/Sportimage/Cal Sport Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Angrepsstjernen Didier Drogba er klar for canadiske Montreal Impact. Klubbledelsen er over seg av begeistring for signeringen.

- Det er en av de største dagene i klubbens historie. Hans ankomst vil være viktig på alle mulige måter, sa Montreal Impact-president Joey Saputo mandag.

Drogba, som blant annet har spilt 381 kamper for Chelsea, skal i utgangspunktet spille for MLS-klubben de neste 18 neste månedene.

I Canada blir han trolig tatt imot som en helt.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Det er en ære å ønske Didier Drogba velkommen. Fra første samtale vi hadde med ham, har jeg følt at han virkelig ønsker å spille for oss, sa Saputo.

Måltyven fra Elfenbenskysten har i alt scoret 164 mål for Chelsea over to perioder i Premier League-klubben.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer