Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Die Mannschaft» avslører at frispark-snublinga til Müller under VM var innøvd

Ny dokumentar tar oss med i den tyske VM-garderoben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): At Thomas Müller har skjulte talenter bortsett fra fotballen, avslører den nye fotballdokumentaren «Die Mannschaft», som fra 15. november ruller over tyske kinolerret.

Se traileren til dokumentaren øverst i saken.

Kjoler og taler I «Die Mannscahft» har kameraene fulgt det tyske fotballandslaget gjennom sommerens VM-eventyr i Brasil, hvor nettop Tyskland til slutt sto igjen som verdensmestere.

Filmen viser den tyske leieren fra innsiden, og inneholder blant annet kaptein Philip Lahms taler til spillerne i garderoben før kamp. Thomas Müller dukker også opp i traileren iført en merkelig rosa kjole.

Avslører frispark-snublinga Samme mann kommer også med en avsløring.

- De som trodde jeg snublet under frisparket mot Algerie i VM i sommer, må tro om igjen, sier Müller over bildene av det tyske laget som på trening øver på «frispark-fallet».

Bayern-spilleren refererer selvsagt til frisparksituasjonen mot Algerie, da Müller tilsynelatende snublet foran ballen før Kroos prøvde å lobbe han i gjennom på åpent mål.

Situasjonen ble umiddelbart en snakkis, og NRK, som hadde de norske tv-rettighetene under VM i Brasil,  omtalte det hele som tidenes dårligste frisparkvariant.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!