Diego Costa hylte av smerte etter å ha smelt inn i stolpen

Scoret og ble båret av banen.

(Dagbladet): Getafe - Atletico Madrid 0-2.

Diego Costa punkterte kampen for Atletico Madrid med 2-0-målet mot Getafe seks minutter før full tid i kveld, men gleden over scoringen forsvant fort i frykten for en alvorlig skade.

Costa suste nemlig inn i stolpen etter å ha styrt ballen i mål, og pådro seg noe som virket som en alvorlig skade i det venstre beinet.

- Jeg kan ikke skjønne annet enn at resten av sesongen, og VM-sluttspillet, ryker for Diego Costa. Aldri håpet mer på at jeg tar feil. Fy faen for noen smertehyl, skriver C Mores ekspert Petter Veland på Twitter.

De foreløpige rapportene fra Spania tyder imidlertid på at skaden ikke er så alvorlig, og at angriperen klarte seg unna et brudd.

- Diego Costa har kun pådratt et sår, ikke brudd eller brist, etter kollisjonen med stolpen. Muligens (klar mot) Elche på fredag, oppdaterer Veland.

Han var ikke den eneste som lot seg påvirke av den stygge skaden, flere av lagkameratene virket tydelig bekymret da Spania-spissen ble fraktet ut av banen på båre, og videre med ambulanse til sykehus.

Til alt hell ser det ut til at det gikk relativt bra.

UDIGG: Det så ikke bra ut rett etterpå, men fra Atletico-hold vitses det om at det var stolpen som trengte mest behandling. Foto: SCANPIX/AP/Andres Kudacki
UDIGG: Det så ikke bra ut rett etterpå, men fra Atletico-hold vitses det om at det var stolpen som trengte mest behandling. Foto: SCANPIX/AP/Andres Kudacki Vis mer

Atletico tok ledelsen ved Diego Godin, før Diego Costa altså la på til 2-0. Spissen misbrukte også et straffespark tidligere i andre omgang.

Madrid-klubben leder La Liga tre poeng foran Real Madrid og fire foran Barcelona.