Diego Costa kjørte over sin egen hund: - Han ble veldig deprimert

Tragedie.

KJØRTE OVER HUNDEN: Diego Costa var uheldig og rygget over sin egen hund. Det skal ha gjort ham totalt nedbrutt. Foto: BPI/REX Shutterstock
KJØRTE OVER HUNDEN: Diego Costa var uheldig og rygget over sin egen hund. Det skal ha gjort ham totalt nedbrutt. Foto: BPI/REX Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens Liverpools Kolo Toure nylig avslørte at han er livredd stort sett alt som rører seg av dyreliv, er Chelseas spisstjerne Diego Costa det helt motsatte.

Han elsker dyr. Og for noen år siden sto han selv for en tragedie da han kjørte over sin egen hund. Det kommer fram i biografien «Diego Costa: The Art of War».

Det skjedde da Costa spilte i Atletico Madrid mellom 2010 og 2014. Hendelsen skal ha gjort 26-åringen veldig lei seg, og i boka kommer det fram at han var deprimert i rundt en måned. Det sier tidligere lagkamerat Paulo Assuncao ifølge The Mirror:

- Diego tok med seg sin yorkshire terrier til Madrid, men en dag parkerte han og så ikke at hunden var bak bilen. Han rygget over den.

- Han var helt knust og deprimert i en måned. Når jeg spurte hvorfor han var så mutt brøt han sammen. Han sa: «jeg kan ikke tro det. Jeg har drept hunden min. Han kom ut fra huset for å hilse på meg, og jeg så ham ikke og kjørte over han».

Diego Costa sliter for øvrig med en liten skade, og er usikker foran Community Shield-kampen mot Arsenal, som spilles på søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer