Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diego Costa: Slik takler du ropene fra motstanderens fans

Chelsea-spissen deler sine råd.

 MATCHVINNER:  Diego Costa stilnet Emirates Stadium da han søndag avgjorde London-derbyet. Chelsea-spissen gir her sine råd om hvordan man takler ufine rop fra motstanderfansen. Foto:Reuters / John Sibley / NTB Scanpix.
MATCHVINNER: Diego Costa stilnet Emirates Stadium da han søndag avgjorde London-derbyet. Chelsea-spissen gir her sine råd om hvordan man takler ufine rop fra motstanderfansen. Foto:Reuters / John Sibley / NTB Scanpix. Vis mer

(FourFourTwo): Diego Costa er ikke akkurat kjent for å være motstanderfansens favoritt. Chelsea-spissen kan irritere på seg de fleste med sin oppførsel på banen.

I helgen stillnet han Arsenal-fansen med sin matchvinnerscoring på Emirates. Ifølge han selv blir han bare bedre av ropene til motstanderfansen. Her er Costas egne råd til alle som opplever hets fra tribunen.

- Jeg er halvproff og spiller foran noen hundre. Men så fort jeg får noen rop imot meg, mister jeg fokus. Hvordan beholder jeg roen?
Dan Hedges på Twitter.

Diego Costa: - Jeg bruker det som motivasjon. Desto flere rop jeg får i mot meg, desto større er sjansen er for at jeg scorer.

- Å sette en ball i nettmaskene er det beste tilsvaret du kan komme med. Hva de synger bryr jeg meg ikke om. De har betalt for å være der, så de skal få synge hva de vil. I bunn og grunn bryr jeg meg ikke.

- Men atmosfæren er det som trigger en spiller. Det er grunnen til at mann spiller fotball. Uten den er noe som mangler. Jeg trenger det.

- Det er viktig for enhver spiller å bruke ropene som motivasjon. Det gir mer lyst til å konkurrere.

- Utenfor banen er jeg ganske beskjeden. Men på banen har jeg alltid kjempet for å beskytte meg selv og mine lagkamerater. Noe av grunnen er all støyen fra tribunen.

- Den strategien er ikke best for alle. Noen velger å ignorere, fordi det funker best for dem. Alt handler om å være i rett modus, så du kan gjøre mest mulig skade for motstanderen. Og så fort du scorer, da blir de stille.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media