Diego Costa utskrevet fra sykehuset

Uklart om han blir klar til United-kamp.

 USIKKER:  Det kan hende Chelsea må greie seg uten Diego Costa i helgas oppgjør mot Manchester United. Men så er det Jose Mourinho som styrer skuta, så det er ikke helt enkelt å vite. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Det kan hende Chelsea må greie seg uten Diego Costa i helgas oppgjør mot Manchester United. Men så er det Jose Mourinho som styrer skuta, så det er ikke helt enkelt å vite. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det er uklart om Chelsea-spissen Diego Costa rekker helgens storkamp mot Manchester United.

Costa har slitt med mageproblemer de siste dagene. Så ille var magetrøbbelet at Spania-angriperen måtte til undersøkelser på sykehus.

Chelsea-toppscoreren ble skrevet ut torsdag.

Spissen sliter også med lyskeskade etter landslagsspill for Spania. Det er høyst usikkert om angriperen rekker søndagens kamp mot Manchester United, selv om formen skal være stadig bedre etter de siste dagers sykdom.

Han var ikke med da Chelsea vant hele 6-0 over Maribor i mesterligaens gruppespill tirsdag. Ingen har scoret flere mål en Diego Costa i årets Premier League. Han står med ni mål. Det samme antall scoringer som Manchester Citys Sergio Agüero står med.

(NTB)