Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Diego Costa vraket. Hevder det er bråk i Chelsea

Ikke trent på tre dager.

UTELATT: Chelsea-spiss Diego Costa skal vøre vraket til helgas kamptropp av manager Antonio Conte. Foto: NTB Scanpix
UTELATT: Chelsea-spiss Diego Costa skal vøre vraket til helgas kamptropp av manager Antonio Conte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Diego Costa er ikke med i Chelsea-troppen som møter regjerende seriemester Leicester i morgen kveld. Det skriver blant annet Telegraph.

Ifølge britisk presse skal det være bråk innad i klubben mellom Costa og trenerteamet med manager Antonio Conte.

Sky Sports skriver i kveld at Costa ikke har trent på tre dager etter at det kom et gigantbud fra Kina med lovnader om 30 millioner pund - 310 millioner kroner - i året.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal derimot være klar på at Costa ikke skal noen steder. Og at spissen heller ikke kan tvinge klubben til et salg.

Det skal være den kinesiske klubben Tianjin Quanjian som er interessert i Costa. Klubben skaffet seg nylig belgiske Axel Witsel - som først var på vei til italienske Juventus, for så å gjøre helomvending.

Costa har to år igjen av kontrakten med Chelsea.

Spanjolen (som tidligere var brasilianer) er toppscorer med 14 mål i Premier League denne sesongen. Bak jager Zlatan Ibrahimovic og Alexis Sanchez med 13.

Sky Sports-ekspert Graeme Souness mener Costa-saken kan bli helt ødeleggende for ligalederen.

- Dette er det siste Chelsea trenger, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling