Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diego herjet med Riises Roma

Scoret to i 3-1 seier på bortebane.

PÅ ETTERSKUDD: John Arne Riise (t.v.) og Roma fikk store problemer med brasilianske Diego, som scoret to ganger og hadde en finger med i det meste av hva Juventus foretok seg offensivt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Pier Paolo Cito
PÅ ETTERSKUDD: John Arne Riise (t.v.) og Roma fikk store problemer med brasilianske Diego, som scoret to ganger og hadde en finger med i det meste av hva Juventus foretok seg offensivt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Pier Paolo Cito Vis mer

• Roma - Juventus 1-3.

Nyinnkjøpte Diego ble helten da Juventus tok med seg 3-1-seier fra bortekampen mot Roma i serie A søndag.

Den tidligere Werder Bremen-spilleren hadde en fot med i nesten alt gjestene skapte på Stadio Olimpico. Han ga også Juventus ledelsen to ganger, en i hver omgang. Annen gang holdt det til tre poeng.

Felipe Melo satte punktum med sin scoring i tredje overtidsminutt.

John Arne Riise spilte fra start for Roma, men ble byttet ut med spissen Mirko Vucinic snaut 20 minutter før slutt da hjemmelaget skulle jage utligning.

Det lyktes ikke. Hjemmelaget kom ikke nærmere 2-2 enn Francesco Tottis stolpeskudd, og Roma har innledet sesongen med to tap.

Diego scoret sitt første mål i det 25. minutt, da han utnyttet en feil av hjemmelagets høyreback Marco Cassetti og gikk alene fra midtstreken. Han holdt Riise fra livet og scoret med utsiden av foten.

Ti minutter senere utlignet Daniele De Rossi med et langskudd som tok Gianluigi Buffon på senga. Buffon revansjerte seg da han reddet alene med Totti på overtid i første omgang.

Midt i annen omgang traff Diego igjen, og Juventus var foran for godt. Torino-klubben har dermed innledet sesongen med to seirer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media