NY MANN INN: Diego Simeone var en av heltene på Atlético-laget som vant både spansk liga- og cupgull i 1995/96-sesongen. Nå har argentineren fått jobben med å løfte hovedstadslaget etter en ustabil høstsesong i serien.Foto: SCANPIX/AFP/Alejandro PAGNI
NY MANN INN: Diego Simeone var en av heltene på Atlético-laget som vant både spansk liga- og cupgull i 1995/96-sesongen. Nå har argentineren fått jobben med å løfte hovedstadslaget etter en ustabil høstsesong i serien.Foto: SCANPIX/AFP/Alejandro PAGNIVis mer

Diego Simeone blir ny Atlético-trener

Gregorio Manzano fikk sparken.

Ett døgn etter at Gregorio Manzano fikk sparken i Atlético Madrid, ble tidligere Argentina-kaptein Diego Simeone fredag ansatt som ny hovedtrener.

41-åringen var en av heltene på Atlético-laget som vant både spansk liga- og cupgull i 1995/96-sesongen. Nå har argentineren fått jobben med å løfte hovedstadslaget etter en ustabil høstsesong i serien.

- Simeone har akseptert tilbudet vi ga ham torsdag for å trene klubben ut inneværende sesong og den neste. Han vil mandag ankomme Madrid og ta fatt på trenerjobben, skriver Atlético Madrid på eget nettsted.

Manzano fikk torsdag sparken etter en pinlig cupexit med 1-3 sammenlagt mot 3.-divisjonslaget Albacete i midtuken.

Atlético Madrid befinner seg på en 10.-plass i spansk 1. divisjon.

(NTB)