LANGT NEDE: Diego Simeone har vunnet mye med Atlético Madrid, men etter det andre finaletapet i Champions League i går, vurderer han sin egen framtid i klubben.Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO/ NTB Scanpix
LANGT NEDE: Diego Simeone har vunnet mye med Atlético Madrid, men etter det andre finaletapet i Champions League i går, vurderer han sin egen framtid i klubben.Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO/ NTB ScanpixVis mer

Diego Simeone vurderer Atlético-framtida: - Ingen husker taperne

Tungt tap for argentineren.

(Dagbladet): Diego Simeone har skapt et av Europas desidert beste fotball-lag på de knappe fem årene han har holdt roret i Atlético Madrid. 

Under Simeones ledelse har Atlético vunnet La Liga, Copa del Rey, den spanske supercupen, Europa League og Uefas supercup. I tilleg har han to finaler i Champions League som begge har endt med tap. 

- Å tape to finaler er å mislykkes, sa Simeone ifølge BBC etter det bitre straffetapet mot Real Madrid i går kveld

På spørsmål om han nå vurderer å gi seg i Atlético, bekreftet argentineren at han seriøst er nødt til å vurdere det nå. 

- Jeg tenker at jeg er nødt til å begynne å tenke. Det er et logisk spørsmål å stille meg etter et så vondt tap som i dag, svarte han. 

Ryktene om at Simeone kan være en kandidat til å ta over det argentinske landslaget inn mot VM i Russland i 2018 har allerede begynt å gå. Simeone har en høy stjerne også i hjemlandet etter å ha vunnet den argentinske ligaen med både Estudiantes og River Plate. 

I går kveld var Simeone langt nede etter tapet i finalen. Atlético bommet blant annet på straffe i ordinær tid. 

- Vi hadde sjansen til å bli mestere, men vi grep ikke den sjansen. Vi må fortsette å jobbe og jeg er nødt til å finne ut av ting for min egen del. Det er det jeg driver med nå, sier Simeone ifølge BBC. 

- Det som er klart for meg er at ingen husker taperne. Vi må komme oss over dette og slikke sårene våre. 

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.