Diegos overgang til Wolfsburg strandet

Mistet tålmodigheten med Juventus.

INGEN BUNDESLIGA-RETUR: Diegos planlagte overgang fra Juventus til Wolfsburg blir ikke noe av etter at den tyske klubben mistet tålmodigheten med italienerene.Foto: SCANPIX/AP Photo/Antonio Calanni
INGEN BUNDESLIGA-RETUR: Diegos planlagte overgang fra Juventus til Wolfsburg blir ikke noe av etter at den tyske klubben mistet tålmodigheten med italienerene.Foto: SCANPIX/AP Photo/Antonio CalanniVis mer

|||Wolfsburg har skrinlagt planene om å hente den brasilianske playmakeren Diego fra Juventus.

Det offentliggjorde den tyske Bundesliga-klubben selv i en uttalelse torsdag.

Wolfsburg, som vant Bundesliga for to sesonger siden, ble i helgen rapportert å være svært nære å fullføre en overgang for 25-årige Diego. Men torsdag sa administrerende direktør Dieter Hoeness at klubben har mistet interessen.

- Tingenes tilstand er at vi har lukket boka i dag. Problemet er ikke oss eller Diego, sa Hoeness, og la til:

- Først var Diego til salgs, så var han ikke til salgs. Vi setter en sluttstrek for denne fram og tilbake-hverdagen. Hvis ikke ville det bli en historie som aldri tar slutt.

Diego skrev under på en avtale som var verdt over 193 millioner kroner i fjor sommer da han gikk til Juventus fra Werder Bremen. Ifølge Hoeness var Juventus i utgangspunktet enige om å selge Diego til Wolfsburg, og kontraktsforhandlingene var i gang. Men så bestemte den italienske klubben seg for å avvise tilbudet som trolig var på rundt 110 millioner kroner.

Wolfsburg endte på en skuffende åttendeplass i fjorårssesongen, og satser stort på å komme tilbake i toppen av tysk fotball. Den engelske manageren Steve McClaren er hentet inn etter suksess i nederlandske Twente. Den tyske landslagsstopperen Arne Friedrich og Danmark-kollega Simon Kjær er også nye i klubben, sammen med den kroatiske spissen Mario Mandzukic.

(NTB)