Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diktet opp krem og nettside for å renvaske seg for doping

Nå risikerer baseballstjernen Melky Cabrera mer enn 50 kamper.

I TRØBBEL: Melky Cabrera er utestengt i 50 kamper uten lønn etter at han avla en positiv dopingprøve for testosteron. Foto: SCANPIX/AP/Jeff Roberson
I TRØBBEL: Melky Cabrera er utestengt i 50 kamper uten lønn etter at han avla en positiv dopingprøve for testosteron. Foto: SCANPIX/AP/Jeff Roberson Vis mer

(Dagbladet): Omfattende arbeid for å renvaske seg for dopinganklager er ikke noe nytt innen idretten, men baseballstjernen Melky Cabrera kan ha tatt fenomenet til nye høyder med sitt påfunn nylig.

Cabrera ble utestengt i 50 kamper etter å ha testet positivt for testosteron for en måned siden, men nå har New York Daily News avslørt at San Francisco Giants-spilleren og hans agenter planla en serie med løgner i forsvaret.

Juan Nunez, en i Melky Cabreras omgangskrets, skal ha betalt 10 000 dollar for å opprette en falsk nettside, som tilbød et fullstendig oppdiktet produkt, en krem, som Cabrera liksom skulle ha kjøpt.

Historien skulle dermed være at kremen tilførte baseballstjernen det ulovlige stoffet uten hans viten, noe som er frikjennelsesgrunn under dopingreglementet i MLB.

- Produktet skulle være årsaken til den positive testen, men baseballedelsen skjønte tegningen tidlig, sier en kilde til avisa.

Juan Nunez har innrømmet å ha laget nettsiden, men avviser at Cabreras agenter var med på planen.

MLB har ikke kommentert saken, men Melky Cabrera skal nå være i fare for å få forlenget utestengelsen fra baseball.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media