Dilling stevner NFF på nytt

- Vi må få gjort denne oppsigelsen ugyldig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det går mot to runder i retten for Guttorm Dilling og Norges Fotballforbund (NFF), melder TV 2.

Overfor kanalen bekrefter Dillings advokat at de stevner NFF på grunn av den subsidiære endringsoppsigelsen som Dilling mottok 13. mars.

- Denne oppsigelsen er basert på oppkonstruerte begrunnelser. Det er en panikkhandling av NFF, og det viser hvor langt Fotballforbundet er villig til å gå for å hindre at han skal få en rettferdig behandling av sine rettigheter som arbeidstaker, sier advokat Bjørn Fredborg Nilsen til TV 2.

- Vi ønsker å få gjort denne oppsigelsen ugyldig, fortsetter han.

Dersom begge sakene går til retten, kan det bli to parallelle saker for partene.

Dilling vant første runde i tingretten i forbindelse med at han ble fjernet fra støtteapparatet til landslagssjef Per-Mathias Høgmo. I dommen het det at Dilling skal gjeninntre som administrativ leder for herrelandslaget. 57-åringen hadde vært en del av A-landslaget for menn siden 2003.

Siden det har partene forhandlet om en kompensasjon for at Dilling gir fra seg stillingen. Det førte ikke fram, og dermed skal saken opp for lagmannsretten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.