Din guide til EM på nettet

Har du ikke tid til å se alle EM-kampene på TV? Fortvil ikke, du kan likevel få med deg alt som skjer. Nettet flommer over av fotballsider, som dekker EM mer eller mindre bra. Dagbladet.no gir deg et lite utvalg.

UEFA har sin egen offisielle hjemmeside for EM. De følger alle lagene med nyheter, kommentarer og tips om kampene. Her finner du lagenes tropper med info om spillerne. En god del bilder kan du også finne her. Siden oppdateres ofte. Bra spillerfakta og nyhetsarkiv.

Dagbladet.no dekker alle EM-kampene direkte. Målscorere, sjanser, utvisninger og skader, vi følger kampene minutt for minutt. Våre reportere på stedet gir deg siste nytt før og etter avspark. I tillegg får du alt om de norske spillerne og de andre lagene.

Livedekning

Flere andre nettsteder følger også EM-kampene direkte. Her kan du se hva som skjer underveis i kampen minutt for minutt. Har du ikke tid til å se kampene på tv kan dette være et godt alternativ. Sportinglife, football.sports og Soccernet er noen av de beste engelske, og dekker alle kampene. Mest reaksjoner og kommentarer om England.

Dagbladet.no