Dinamo Zagreb bøtelegger spiller etter å ha vist fingeren til publikum

Mot Molde.

BØTELAGT: Dinamo Zagrebs Paulo Machado (høyre) får en bot på 900.000 kroner etter at han viste fingeren til egne supportere i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen mot Molde.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
BØTELAGT: Dinamo Zagrebs Paulo Machado (høyre) får en bot på 900.000 kroner etter at han viste fingeren til egne supportere i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen mot Molde. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dinamo Zagrebs Paulo Machado får en bot på 900.000 kroner etter at han viste fingeren til egne supportere i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen mot Molde.

Det var i 1-1 kampen mellom Dinamo og Molde tirsdag at portugisiske Machado ble buet på av egne fans. Han svarte da med å vise fingeren. Nå har den kroatiske klubben bestemt at spilleren får en bot på 900.000 kroner for oppførselen.

- Jeg gjorde en forferdelig feil, og jeg vil gjerne beklage overfor supporterne, presidenten, treneren, hele laget og familien min, sa Machado på en pressekonferanse.

- Det var et vondt øyeblikk. Jeg understreker at jeg beklager, og jeg vil vise på banen hvor mye jeg respekterer både Dinamo og klubbens fans, fortsatte han.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Hendelsen fant sted da portugiseren ble byttet ut etter 65 minutter i tredje runde av mesterligakvalifiseringen.

Lokale medier spekulerte i om Machado kom til å få sparken i klubben, noe trener Zoran Mamic avviste. Han sa at portugiseren kom til å bli værende, og måtte tåle konsekvensene av handlingen.

- Hele laget vil at Paulo skal bli værende, men han må selvfølgelig straffes for den skaden han har påført både laget og seg selv, sa treneren, før han la til at boten skal doneres til veldedighet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer