Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diomande kåret til kampens spiller i MLS

Diomande kåret til kampens spiller etter to assist

Adama Diomande fortsetter sjarmoffensiven i MLS-fotballen. Tirsdag la han opp til begge målene Los Angeles FC scoret i 2-2-kampen borte mot Houston Dynamo.

I FORM: Adama Diomande. Foto: Maciek Gudrymowicz/ISI/REX/Shutterstock
I FORM: Adama Diomande. Foto: Maciek Gudrymowicz/ISI/REX/Shutterstock Vis mer

28-åringen kom ikke på scoringslista denne gangen, men han imponerte likevel med sine to assist og pasningsspill i Texas. Han ble etterpå kåret til kampens spiller.

Diomandes første målgivende pasning kom allerede etter fem minutter. Da serverte han ballen til Latif Blessing. I det 72. minutt doblet Mark-Anthony Kaye til 2-0 for gjestene fra Los Angeles. Nok en gang var Diomande nest sist på ballen.

Bortelaget virket å styre mot en sikker seier, men langt ut i overtiden glapp det. Mauro Manotas reduserte først i det 94. minutt, mens tidligere Arsenal-spiller Philippe Senderos fikset 2-2 to minutter senere.

Diomande har virkelig herjet siden han forlot engelske Hull og flyttet til USA. Oslo-gutten står med imponerende sju mål på sine seks første MLS-kamper. Sist helg gjorde han hattrick som den første spilleren i den nokså ferske klubbhistorien til Los Angeles FC.

LA-klubben, som trenes av tidligere Stabæk-trener Bob Bradley, ligger på tredjeplass med 31 poeng etter 17 spilte kamper i den vestlige MLS-avdelingen.