Diomande og Hull frustrerte Wenger og Arsenal

Må ut i omkamp.

SKAPTE PROBLEMER: Adama Diomande og Hull skapte problemer for Arsenal. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE PROBLEMER: Adama Diomande og Hull skapte problemer for Arsenal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arsenal stilte ikke med alle sine beste spillere og klarte kun 0-0 i 5. runde av FA-cupen hjemme mot Hull. Norske Adama Diomande spilte hele kampen for gjestene.

Spissen kom aldri til de store sjansene, men fikk fullføre 90 minutter for klubben fra nivå to i det engelske ligasystemet.

Arsenal var det førende laget og kom til flere gode muligheter, men klarte ikke å omsette sjansene i scoringer. Avslutningene var av for dårlig kvalitet og målvakt Eldin Jakupovic sto en glimrende kamp. Han ble den store helten.

Bortelaget hadde lite å by på offensivt, men var svært nære å sende Arsenal ut av cupen noen minutter før slutt. Innbytter Sone Aluko fikk en kjempemulighet alene mot keeper, men avsluttet rett på David Ospina.

Omkamp borte mot Hull var nok ikke det Arsenal-manager Arsène Wenger ønsket seg før kampen. Klubben er inne i et tøft kampprogram der London-laget kjemper om ligagull og avansement mot sterke Barcelona i mesterligaen.

Hull får på sin side en ypperlig mulighet til å slå ut den regjerende mesteren på hjemmebane. Klubben leder for øyeblikket mesterskapsserien.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer