Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diomande scoret for Hull etter seks minutter

Har fortsatt en ørliten mulighet for direkte opprykksplass.

VIKTIG MÅL: Adama Diomande og hans Hull scoret to viktige mål og sikret tre poeng mot Wolverhampton, fredag kveld. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock
VIKTIG MÅL: Adama Diomande og hans Hull scoret to viktige mål og sikret tre poeng mot Wolverhampton, fredag kveld. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adama Diomande brukte bare seks minutter før han nettet mot Wolverhampton i den engelske mesterskapsserien i fotball fredag kveld.

Hull vant til slutt 2-1, og Diomande spilte 72 minutter av kampen før han ble byttet ut. Scoringen til Diomande var hans tredje på åtte kamper så langt i sesongen.

David Edwards utlignet for «Ulvene» 19 minutter ut i 1. omgang, mens Hulls matchvinnerscoring kom etter et selvmål av Carl Ikerne tre minutter på overtid.

Hull er på 4.-plass i serien med sine 73 poeng. De har fortsatt en bitte liten mulighet til å ta en direkte opprykksplass, men det mest sannsynlige er at de må ut i omspillskamper om et eventuelt opprykk til Premier League.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!