Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diouf anklaget for konemishandling

Arrestert etter at kona ringte selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bolton og Senegals El Hadji-Diouf ble søndag arrestert, anklaget for å ha banket opp kona Valerie, skriver BBC.


Angrepsspillerens franske kone ringte selv til politiet i morgentimene søndag. Diouf ble løslatt mot kausjon, men må møte for polititet morgen for å få svar på hvorvidt han vil bli siktet for anklagen, opplyser politiet selv.

Diouf slo i gjennom med et fantastisk VM-sluttspill i 2002 og gikk så til Liverpool. Karrieren i Premier League har derimot vært svært brokete for hurtigtoget. Et ry som en stor skuespiller, kombinert blant annet med en rekke spytte-episoder, har lenge overskygget fotballspillet.

Nå spørs det om Bolton-manager Sam Allardyce har stort mer tålmodighet med senegaleseren.

BRÅKEBØTTE: El-Hadji Diouf er anmeldt av sin egen kone, anklaget for å ha banket henne opp. Her forsøkes han stoppes av dommer Alan Wiley for sin feiring foran Newcastle-fansen tidligere i år. Foto:Scanpix
BRÅKEBØTTE: El-Hadji Diouf er anmeldt av sin egen kone, anklaget for å ha banket henne opp. Her forsøkes han stoppes av dommer Alan Wiley for sin feiring foran Newcastle-fansen tidligere i år. Foto:Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart