BERGET POENG: Den tidligere Molde-spilleren, Mame Biram Diouf, stoppet Chelseas fest. Foto: NTB Scanpix
BERGET POENG: Den tidligere Molde-spilleren, Mame Biram Diouf, stoppet Chelseas fest. Foto: NTB ScanpixVis mer

Diouf berget poeng mot formlaget Chelsea

Spolerte Chelsea-festen.

Chelsea så lørdag ut til å sikre seg nok en seier under manager Guus Hiddink, men tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf berget 1-1 for Stoke på slutten.

1-0-målet var en perle av Chelsea-talentet Traoré. Han smalt ballen i vinkelen fra distanse, og Stoke-keeper Jack Butland kunne lite gjøre.

Fem minutter før slutt spolerte Stoke-spiss Diouf festen for vertene. Senegaleseren nikket inn 1-1. Oppgjøret endte til slutt med poengdeling.

Chelsea har likevel fortsatt ikke tapt under Hiddink i serien, og rekken ble lørdag forlenget til 13 seriekamper uten nederlag. Nederlandske Hiddink tok over sjefsstolen etter José Mourinho i desember.

Lørdagens resultat var et skudd for baugen for Chelseas mesterligahåp. En topp-fire-plassering er fortsatt et stykke unna. Hiddink og co. har ti poeng opp til tabellfirer Manchester City, men har i tillegg en kamp mer spilt enn de lyseblå.

Chelsea-kaptein John Terry var verken på bane eller benk mot Stoke. Midtstopperveteranen kjemper en kamp mot klokken for å nå mesterligamøtet mot Paris Saint-Germain onsdag. 35-åringen har vært ute i flere uker med en hamstringskade.

- John må bevise at han er frisk nok til å spille mot PSG. Jeg kommer ikke til å risikere noe med ham, sa Hiddink tidligere denne uken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram