Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diouf langer ut mot Liverpool-legender

- Jeg syns han var ubrukelig.

 KRASS KRITIKK:  Tidligere Liverpool-spiller El Hadji Diouf har lite til overs for både Steven Gerrard og Jamie Carragher. Foto: NTB / Scanpix.
KRASS KRITIKK: Tidligere Liverpool-spiller El Hadji Diouf har lite til overs for både Steven Gerrard og Jamie Carragher. Foto: NTB / Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Stemningen mellom Liverpool-legende Steven Gerrard og spissen El Hadji Diouf har lenge vært anspent. Konflikten tilspisset seg da Gerrard kritiserte senegaleseren i selvbiografien sin, hvor det blant annet går fram at han ikke har respekt for Diouf. 

I biografien kommer det også frem at Diouf er den Liverpool-signeringen den tidligere kapteinen er minst fornøyd med. 

På spørsmål om Gerrard ville sammenlikne senegaleseren med Mario Balotelli, svarte han blant annet følgende: 

- Jeg har respekt for Balotelli. Det har jeg ikke for Diouf. 

Hevder Gerrard er egoist Nå får Liverpool-legende kritikken slengt i retur - nylig langet nemlig spissen ut mot den tidligere kapteinen i et intervju med det franske magasinet So Foot. 

- Steven Gerrard er en flott spiller, men han er en egoist. Han ga blaffen i om Liverpool vant, alt som betydde noe var om han selv kom på scoringslista, sa Diouf om sin tidligere lagkamerat. 

Dette kommer bare noen måneder etter at han beskyldte Gerrard for å ha rasistiske holdninger. 

- Jeg syns han var ubrukelig Diouf stoppet imidlertid ikke opp der - i samme intervju kom han også med krass kritikk av sin tidligere lagkamerat Jamie Carragher. På spørsmål om hvilken person han aller minst ville tilbragt jula med, var han klar i talen: 

- Jamie Carragher. Jeg hater ham, sa Diouf, som også mener at Liverpool-legenden er den «største kalkunen» han har sett på fotballbanen. 

- Jeg syns han var ubrukelig, la han til. 

Lite til overs for Lennon Den omstridte og frittalende senegaleseren kom til Liverpool i 2002, men har lite å vise til fra de 79 kampene han spilte i den røde drakta, da han bare scoret seks mål i perioden.

I det lange intervjuet, som også delvis er gjengitt av teamtalk.com, kommer det fram at Diouf ikke er særlig begeistret for den tidligere Celtic-manageren Neil Lennon heller: 

- Jeg kjente ikke Neil Lennon, men så ansiktet hans og jeg har alltid hatet ham. Etter en Liverpool-Celtic-kamp i UEFA-cupen spurte han om drakta mi, men jeg ga den aldri, sa Diouf.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media