Diouf langer ut mot Liverpool-legender

- Jeg syns han var ubrukelig.

KRASS KRITIKK:  Tidligere Liverpool-spiller El Hadji Diouf har lite til overs for både Steven Gerrard og Jamie Carragher. Foto: NTB / Scanpix.
KRASS KRITIKK: Tidligere Liverpool-spiller El Hadji Diouf har lite til overs for både Steven Gerrard og Jamie Carragher. Foto: NTB / Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stemningen mellom Liverpool-legende Steven Gerrard og spissen El Hadji Diouf har lenge vært anspent. Konflikten tilspisset seg da Gerrard kritiserte senegaleseren i selvbiografien sin, hvor det blant annet går fram at han ikke har respekt for Diouf. 

I biografien kommer det også frem at Diouf er den Liverpool-signeringen den tidligere kapteinen er minst fornøyd med. 

På spørsmål om Gerrard ville sammenlikne senegaleseren med Mario Balotelli, svarte han blant annet følgende: 

- Jeg har respekt for Balotelli. Det har jeg ikke for Diouf. 

Hevder Gerrard er egoist Nå får Liverpool-legende kritikken slengt i retur - nylig langet nemlig spissen ut mot den tidligere kapteinen i et intervju med det franske magasinet So Foot. 

- Steven Gerrard er en flott spiller, men han er en egoist. Han ga blaffen i om Liverpool vant, alt som betydde noe var om han selv kom på scoringslista, sa Diouf om sin tidligere lagkamerat. 

Dette kommer bare noen måneder etter at han beskyldte Gerrard for å ha rasistiske holdninger. 

- Jeg syns han var ubrukelig Diouf stoppet imidlertid ikke opp der - i samme intervju kom han også med krass kritikk av sin tidligere lagkamerat Jamie Carragher. På spørsmål om hvilken person han aller minst ville tilbragt jula med, var han klar i talen: 

- Jamie Carragher. Jeg hater ham, sa Diouf, som også mener at Liverpool-legenden er den «største kalkunen» han har sett på fotballbanen. 

- Jeg syns han var ubrukelig, la han til. 

Lite til overs for Lennon Den omstridte og frittalende senegaleseren kom til Liverpool i 2002, men har lite å vise til fra de 79 kampene han spilte i den røde drakta, da han bare scoret seks mål i perioden.

I det lange intervjuet, som også delvis er gjengitt av teamtalk.com, kommer det fram at Diouf ikke er særlig begeistret for den tidligere Celtic-manageren Neil Lennon heller: 

- Jeg kjente ikke Neil Lennon, men så ansiktet hans og jeg har alltid hatet ham. Etter en Liverpool-Celtic-kamp i UEFA-cupen spurte han om drakta mi, men jeg ga den aldri, sa Diouf.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer