Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dirigerte stjernene

Thomas Gravesen hadde ikke vært på banen i mange minutter før han begynte å dirigere superstjernene i Real Madrid.

Dansken kom inn for Luis Figo midtveis i andre omgang, og det tok ikke lang tid før han virket varm i sin nye tilværelse. Fra sin dype midtbanerolle styrte han spillet med stor selvtillit, han taklet så det luktet svidd og han gikk heller ikke av veien for å dirigere sine mer kjente lagkamerater.

Det kresne publikummet på Santiago Bernabeu likte også nykomlingen, og jublet hver gang han var nær ballen.

Det som til slutt ble en komfortabel seier, startet svakt. Zaragozas David Villa lurte Real-forsvaret og keeper Iker Casillas på en vakker måte og satte ballen i åpent mål. Men Real Madrid svarte raskt:

Først utliknet kaptein Raul etter et vakkert trekantspill i Zaragozas forsvar. Etter pause førte Ronaldo Real opp i ledelsen til tross for at Zinedine Zidane burde vært avblåst for offside i trekket før, mens innbytter Michael Owen sikret seieren med kveldens vakreste scoring. Han fintet en dribling, mens han i stedet plasserte ballen i keepers lengste hjørne.

Med seieren passerte Real Madrid Valencia på tabellen, og har nå bare Barcelona foran seg på tabellen. Men de hvite ligger fortsatt sju poeng bak Ronaldinho &, som slo Real Sociedad 1- 0 i går.

Etter kampen fikk han en god og hjertelig klem fra Real-kaptein Raul - som virket imponert over Gravesens debut i den spanske gigantklubben.

Trener Wanderlei Luxemburgo sa før kampen at Thomas Gravesen ville trenge tid for å venne seg til Real Madrid. Men etter debuten i går kan det hende at han danker ut en av superstjernene til neste kamp.

HELT SJEF: Thomas Gravesen satte seg i respekt med en gang han kom innpå for Real Madrid i gårsdagens debut. Her er det Zaragozas brasilianske stjerne Savio som får hard medfart.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media