Diseye (15) spilte med votter ... i 30 varmegrader!

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Cruz Azul- Bayelsa United 1- 1 (5- 4 etter straffekonk). Det var 30 varmegrader på Ekebergsletta i går, men nigerianske Diseye Nwankwe (15) fra laget Bayelsa United of Yenagoa i gutteklassen følte for å spille med votter!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var redd det skulle regne, sier Diseye - som til tross for stekende sol brukte vantene i den ordinære spilletida i 16-delsfinalen mot det mexicanske laget Cruz Azul i klasse B.

Var med i 2000

Før ekstraomgangene tok han dem av seg.

- Jeg var med her i 2000, så jeg kjenner til det norske klimaet, sier Diseye og avviser dermed at han ikke brukte vottene fordi han fryktet at det skulle bli kaldt.

- Jeg liker å ha på meg votter når det regner, forklarer Diseye.

19- 0

Laget har gjort det svært bra i turneringen, som eneste nigerianske lag. De vant alle kampene i gruppespillet, med 19- 0 i målforskjell. I 64-delsfinalen vant Bayelsa United hele 6- 0 over Kattem, og slo til med 9- 1 i neste kamp mot Flatanger.

Dessverre for nigerianerne ble det tap i straffespark-konkurransen mot Cruz Azul, etter at lagene imponerte i 2x25 minutter foran en del tilskuere.

Keeperen bommet

Begge lagene scoret på tre av de fem første straffene. Avgjørelsen kom da den nigerianske keeperen skulle skyte straffe nummer seks.

Og bommet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer