Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diskerud forlater Rosenborg

Kom ikke til enighet.

FORLATER RBK: Mikkel «Mix» Diskerud har ikke kommet til enighet med Rosenborg om å fornye kontrakten. Han blir ikke å se i klubben kommende sesong.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FORLATER RBK: Mikkel «Mix» Diskerud har ikke kommet til enighet med Rosenborg om å fornye kontrakten. Han blir ikke å se i klubben kommende sesong. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Mikkel «Mix» Diskerud har ikke kommet til enighet med Rosenborg om å fornye kontrakten. Han blir ikke å se i klubben kommende sesong.

Trondheims-klubben har i lengre tid forsøkt å få i havn en ny avtale med den amerikanske landslagsspilleren. Men mandag skriver rbk.no at 24-åringen forlater klubben. Hans opprinnelige avtale gikk ut etter 2014-sesongen.

Midtbanespilleren kom til Trøndelag sommeren 2012. Han fikk sin debut mot Sogndal i august samme år. Totalt er det blitt 78 kamper for RBK, som nå ledes av Kåre Ingebrigtsen.

Den tidligere Stabæk-spilleren ble før jul linket til den mexicanske klubben Club Tijuana. Enkelte har hevdet at han nærmest har vært klar for klubben, men spekulasjonene har stilnet i romjulen.

Flere amerikanske klubber skal ha følere ute etter spilleren med 25 landskamper for USA.

(NTB)