<strong>UTE AV FORM:</strong> New York City er inne i en dårlig periode i MLS, og ligger i øyeblikket to plasser bak en playoff-plass når den tid kommer.Foto: Thomas Eisenhuth/dpa/NTB Scanpix
UTE AV FORM: New York City er inne i en dårlig periode i MLS, og ligger i øyeblikket to plasser bak en playoff-plass når den tid kommer.Foto: Thomas Eisenhuth/dpa/NTB Scanpix Vis mer

Diskerud tapte i New York-derby

Byttet ut etter 74 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mikkel Diskerud og hans New York City måtte se seg slått 0-2 av byrival New York Red Bulls i MLS søndag.

Diskerud fikk tillit fra start på New York Citys midtbane. Norskamerikaneren ble byttet ut etter 74 minutter. Han hadde en stor mulighet allerede etter sju minutters spill da han umarkert fikk avslutte på volley inne i feltet, men skuddet ble reddet av keeper Luis Robles.

New York City har hentet profiler som David Villa, Frank Lampard og Andrea Pirlo, men stjernemannskapet måtte gå poengløse av banen etter lokaloppgjøret.

Bradley Wright-Phillips sendte vertene i føringen etter 21 minutter, mens Felipe økte til 2-0 fem minutter før full tid.

Diskeruds lag står med kun en seier på de fem siste kampene og er nummer åtte i Eastern Conference. New York Red Bulls er ubeseiret i fem kamper på rad og er nummer to, åtte poeng bak DC United.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer