- Diskuterte situasjonen klubben er i

Lyn-ledelsen holdt møte etter nytt tap.

PRESSET: Kent Bergersen er under stort press. Etter et nytt tap spekuleres det i om treneren får sparken fra FC Lyn Oslo.  Foto: Scanpix
PRESSET: Kent Bergersen er under stort press. Etter et nytt tap spekuleres det i om treneren får sparken fra FC Lyn Oslo. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet.no) Ifølge det NRK erfarer satt Lyn-ledelsen i møte etter at Lyn gikk på et nytt tap i sekspoengskampen mot Bodø/Glimt.

Ifølge rikskanalen skal Kent Bergersens situasjon ha blitt diskutert.

Erik Langerud bekrefter ovenfor Dagbladet at det ble holdt et møte etter kampen mot Glimt.

- Nei, vi har ikke hatt styremøte, men vi hadde et møte hvor vi diskuterte situasjonen klubben er i, sier Langerud til Dagbladet.

- Vi må finne ut hvordan vi skal komme ut av situasjonen klubben er i nå. Situasjonen er tung både på og utenfor banen, men nå skal vi ha en 8-9 dager med ferie og så skal vi prøve å finne en løsning.

- Ble Kent Bergersens posisjon diskutert?

- Det vil jeg ikke kommentere, sier Langerud.

- Tok opp Kentas stilling
Ifølge Bastionens talsmann, Jan Briseid, ble Bergersens stilling diskutert på møtet.

- De holdt et møte etter at Kenta hadde dratt hjem for å pakke til ferien. Hans stilling var selvfølgelig en av sakene som ble tatt opp uten at Erik vil si noe konkret. Vi drikker en øl enn så lenge, skriver Briseid i en SMS til Dagbladet.

Lyns supportergruppe, Bastionen, har tidligere krevd å få Bergersen fjernet fra sin stilling. På Bastionens forum raser supporterne mot hovedtreneren.

- Nå er det bare spørsmål om timer. Det er som det fremgår i annen tråd intet valg. Kenta stilte selv kabinettspørsmål før B/G kampen og bør derfor trekke seg. Det er det som er fair, skriver brukeren «Bugge».

Jumboplass
Lyn tar ferie på jumboplassen i Tippeligaen etter at et selvmål av Indridi Sigurdsson sørget for at Bodø/Glimt tettet luken til kvalikplassen.

Forrige søndag sa Kent Bergersen til Dagbladet at Lyn rykker ned om de tapte kampen mot Bodø/Glimt. Etter kveldens kamp var det en rådvill Bergersen som møtte pressen.

- Vi må bruke ferien godt og gjøre noe lurt. Men jeg vet ikke helt hva det skal være akkurat nå, sa en fortvilet og utestengt Lyn-trener til NTB.

IKKE I STYREMØTE: - Nei, vi har ikke hatt styremøte, skriver Langerud i en SMS til Dagbladet.
Foto: Morten Holm / SCANPIX .
IKKE I STYREMØTE: - Nei, vi har ikke hatt styremøte, skriver Langerud i en SMS til Dagbladet. Foto: Morten Holm / SCANPIX . Vis mer