Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Disl avgjorde jaktstarten på siste skyting

Liv Grete skuffet igjen.

Tyske Uschi Disl vant jaktstarten over ti kilometer i skiskyting på Beitostølen i dag. Den tyske jenta avgjorde på siste skyting.

Hun hadde en ledelse på 4,6 sekunder til russiske Olga Pyleva etter den fjerde og siste skytingen, men hadde små problemer med å holde seg i teten på den siste sløyfen inn mot mål.

Disl gikk inn på 30.18,2 med tre strafferunder. Pyleva på annenplass var 16,4 sekunder bak. Hun hadde to strafferunder.

For de norske gikk det ikke like bra. Linda Tjørhom ble best på sjuendeplass. Hun ble slått av vinneren med 41,4 sekunder etter to strafferunder.

Liv Grete Skjelbreid Poiree ble nummer ti med fire strafferunder. Hun var 51,5 sekunder bak og skuffet uten selv å føle seg bekymret.

- Jeg er ikke helt på topp fysisk ennå og sliter litt med pusten når jeg kommer inn på standplass. Jeg blir for treg i avtrekksøyeblikket og da blir det litt for mange bom. Det bekymrer meg ikke i det hele tatt, jeg kommer sterkere tilbake, sier Liv Grete skråsikkert til NTB.

Tredjeplassen i jaktstarten på Beitostølen gikk til tyske Martina Glagow. Hun var 25,5 sekunder bak med bare en strafferunde.

(©NTB)

NORGES BESTE:</B> Linda Tjørhom gikk seg opp til en sjuendeplass på Beitostølen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media