<strong>TIL HAFJELL:</strong> Klaus Finne, her fra X Games på Tøyen i Oslo for et drøyt år siden, er klar for nok et X Games på hjemmebane. Foto: Thomas Rasmus Skaug
TIL HAFJELL: Klaus Finne, her fra X Games på Tøyen i Oslo for et drøyt år siden, er klar for nok et X Games på hjemmebane. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

X Games Hafjell 2017:

Disse 13 norske utøverne skal kjempe om X Games-medaljer på hjemmebane

Alle deltakerne er klare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Deltakerlista til X Games på Hafjell i mars er nå klar. Der finner vi 13 norske utøvere som skal kjempe om medaljer i sine grener.

På kvinnesiden er det veteran Kjersti Østgaard Buaas, Silje Norendal og Johanne Killi som er invitert til å representere Norge, mens ti menn representerer Norge på hjemmebane.

Der finner vi blant annet OL-sølvmedaljør Ståle Sandbech.

Også Eirik Sæterøy, Klaus Finne, Ulrik Badertscher, Stian Kleivdal, Emil Ulsletten, Torgeir Bergrem, Mons Røisland, Øystein Bråten og Markus Kleveland er kvalifiserte kjørere.

Andre stjerner som kommer til Hafjell er Hailey Langeland, Jamie Anderson, Gus Kenworthy, Max Parrot og Mark McMorris.

Norske Tiril Sjåstad Christiansen er skadet og har mistet hele sesongen. Hun håper å være tilbake til neste sesong, da det også er OL på programmet.

Se hele lista over inviterte utøvere på X Games' offisielle side.

Fire dager med skifest

X Games Hafjell går av stabelen fra 8. til 11. mars i år. Onsdag 8. mars er det kvalifisering i slopestyle snowboard og slopestyle ski, med gratis inngang på arenaen.

Torsdag er det kvalifisering til Big Air Snowboard, mens det er finale i slopestyle ski for kvinner og menn senere på kvelden.

Fredag er det kvalifisering til Big Air ski og finale i slope style snowboard for begge kjønn.

Lørdag avsluttes det hele med finale i Big Air Snowboard og ski.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer