Disse brillene redder Hulsker

Gjør som Davids.

VALLE (Dagbladet.no): En lei øyebetennelse har stoppet Bernt Hulsker i VIF-trøya de siste ukene. Betennelsen gjorde kontaktlinser vondt og vanskelig - og godt syn må en fotballspiller ha på banen.

I dag presenterte Hulsker seg med nye briller på VIF-treninga.

- De var helt greie de. Akkurat som forventet, sier Hulsker til Dagbladet.no.

VIF-spissen er er glad for å endelig se ballen igjen.

Eneste løsning

- Dette var den eneste løsningen for at jeg kan spille fotball igjen. Jeg har gått utpå treningsfeltet her uten å kunne se noe, sier Hulsker.

Det var legene som la ned spilleforbud for Hulsker - før brillene var på plass.

- Øynene mine er helt fine i grunnen. Men legene ville ikke at jeg skulle bruke linser på et par uker. De trodde betennelsen kunne blusse opp igjen, sier Hulsker.

TETT PÅ HULSKER: Bernt Hulsker gledet seg over sine nye briller på VIFs treningsfelt i dag. Nå kan han se ballen igjen. Foto: Arnt E. Folvik
TETT PÅ HULSKER: Bernt Hulsker gledet seg over sine nye briller på VIFs treningsfelt i dag. Nå kan han se ballen igjen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Akkurat som Nederland-stjernen Edgar Davids drar 28-åringen på seg tette, svarte briller som er perfekte på fotballbanen.

Mobbet av VIF-kompiser

At Spurs-stjernen har samme problem hjelper ingenting på  VIF-treninga. Der satt latteren løst i dag.

- Jeg har fått høre det på treningsfeltet. Det var mobbing. Men det må man bare tåle når man går på fotballbanen med briller. Jeg tror Arild Berg var den første som hadde briller på banen, men disse er flottere, gliser Hulsker.

Dermed er den tidligere Molde-spilleren mer enn klar til start i semifinalekampen mot LSK på Åråsen i morgen.

- Nå er ikke troppen tatt ut ennå, jeg får se om jeg er med der. Men hvis jeg er det, så får vi bare kjøre på mot LSK, sier Hulsker til Dagbladet.no.

SUPERSTJERNE MED BRILLER: Edgar Davids, tidligere Juventus- og Barcelona-stjerne, har brukt briller på banen i mange år.