Ole-Morten Iversen aktuell som damelandslagstrener

Disse er favoritter til å trene skistjernene

Eirik Myhr Nossum og Ole-Morten Iversen trer fram som de største favorittene til å bli hovedtrener for herre- og damelandslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Landslagene for herrer og kvinner er tatt ut, men på trenersiden er det fortsatt stor usikkerhet.

Tor-Arne Hetland får ikke fortsette som trener for allroundlandslaget etter misnøye hos løperne. På kvinnesiden er det også uvisst om nåværende trener Roar Hjelmeset fortsetter og hans assistent Sjur Ole Svarstad har takket nei til videre jobb, for å kunne være mer med familien.

Per dags dato er bare to av fem trenerroller på elitelandslagene fastsatt. Arild Monsen fortsetter som sprinttrener, mens Eirik Myhr Nossum får en rolle på herrelandslaget, trolig med hovedansvar for allroundlaget.

Er i kontakt med Løfshus

Om Roar Hjelmeset fortsetter eller ei er fortsatt uvisst. Hjelmeset har vært hovedtrener de siste to sesongene, men har vært involvert som junior, sprint og seinere assisttrener siden 2008. Hjelmeset har åpnet for å fortsette ett år til med kvinnene for å opprettholde kontinuiteten, men det er et ønske fra flere på laget med nye tanker og ideer.

Det kan komme fra Sverige. Etter stor suksess med det svenske damelandslaget de siste to sesongene er Ole-Morten Iversen nå ledig for det norske kvinnelandslaget. Iversen ble erstattet med Charlotte Kallas personlige trener etter denne sesongen, men Stina Nilsson har tatt store steg med trønderen som trener. Faren til landslagsløper Emil Iversen blinker seg nå ut som den største favoritten til å komme inn som trener for kvinnene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer