Disse får neppe starte

Dagbladet tviler på at disse 11 blir å finne i startoppstillingene:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tore Pedersen, Blackburn: Østfoldingen har vært skadd og halvskadd i sesongoppkjøringen. I tillegg rangeres han bak Henchoz og Peacock. Fikk heller ikke den helt stor tilliten i fjor.

Gunnar Halle, Leeds: Gunnar Halle er suspendert i den første kampen på grunn av kort i fjorårets kamper. Kan få problemer med å komme på laget ut over i sesongen også, ettersom dette er siste året av kontrakten med Leeds, og han ikke lenger er «en mann for framtida». Positivt: Kan brukes til det meste på banen.

Stig Inge Bjørnebye, Liverpool: - Jeg frykter ikke Staunton, sa Bjørnebye da Staunton ble kjøpt inn fra Aston Villa. Det bør han gjøre nå. For Staunton er en gammel Liverpool-gutt som spiller for det irske landslaget, og som dessuten har et bedre venstrebein og sterkere offensive kvaliteter enn Bjørnebye.

Bjørn Tore Kvarme, Liverpool: Kvarme får juling av Heggem, McAteer og Jones i kampen om høyreback. Har større sjanser på stopperplass siden Liverpool fortsatt ikke har kjøpt den midtstopperen de vil ha.

Ole Gunnar Solskjær,Manchester United: Ole Gunnar er suspendert på grunn av kort, og spiller definitivt ikke åpningskampen. Kan få det tøft utover i sesongen også, ettersom Andy Cole og Paul Scholes har funnet tonen i angrepet. De var også førstevalg på topp i Charity Shield-kampen søndag. - Men jeg føler ikke plassen min truet. Jeg får nok spilletid, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer