Disse får neppe starte

Dagbladet tviler på at disse 11 blir å finne i startoppstillingene:

Tore Pedersen, Blackburn: Østfoldingen har vært skadd og halvskadd i sesongoppkjøringen. I tillegg rangeres han bak Henchoz og Peacock. Fikk heller ikke den helt stor tilliten i fjor.

Gunnar Halle, Leeds: Gunnar Halle er suspendert i den første kampen på grunn av kort i fjorårets kamper. Kan få problemer med å komme på laget ut over i sesongen også, ettersom dette er siste året av kontrakten med Leeds, og han ikke lenger er «en mann for framtida». Positivt: Kan brukes til det meste på banen.

Stig Inge Bjørnebye, Liverpool: - Jeg frykter ikke Staunton, sa Bjørnebye da Staunton ble kjøpt inn fra Aston Villa. Det bør han gjøre nå. For Staunton er en gammel Liverpool-gutt som spiller for det irske landslaget, og som dessuten har et bedre venstrebein og sterkere offensive kvaliteter enn Bjørnebye.

Bjørn Tore Kvarme, Liverpool: Kvarme får juling av Heggem, McAteer og Jones i kampen om høyreback. Har større sjanser på stopperplass siden Liverpool fortsatt ikke har kjøpt den midtstopperen de vil ha.

Ole Gunnar Solskjær,Manchester United: Ole Gunnar er suspendert på grunn av kort, og spiller definitivt ikke åpningskampen. Kan få det tøft utover i sesongen også, ettersom Andy Cole og Paul Scholes har funnet tonen i angrepet. De var også førstevalg på topp i Charity Shield-kampen søndag. - Men jeg føler ikke plassen min truet. Jeg får nok spilletid, sier Solskjær.

Henning Berg, Manchester United: Jaap Stam og Ronny Johnsen er Fergusons førstevalg i midtforsvaret. Derfor slåss Berg med Englands VM-spiller Gary Neville om en plass som høyreback - og taper.

Jon Olav Hjelde, Nottingham Forest: Jon Olav Hjelde kan få sjansen på litt sikt, men er neppe noen startmann i åpningskampen. Chettle og Cooper er etablert som stopperpar for «skogvokterne», og gjør kampen hard for Hjelde. Har dessuten slitt litt med skader.

Stig Johansen, Southampton: - Southampton sender meg garantert på B-laget, så jeg spiller ikke, sier Stig Johansen. Han har null tillit hos manageren, og håper å finne seg en ny klubb i løpet av uka. Var nylig på visitt hos Åge Hareides Helsingborg, og håper på overgang dit.

Espen Baardsen, Tottenham: Er en mann for Semb, men ikke for Tottenham.

- Jeg vet at jeg er benkesliter ved sesongstart, og tviler på at det blir noe særlig førstelagsspill på meg i det hele tatt. Jeg vil vekk, og håper på utlån, sier Baardsen.

Steffen Iversen, Tottenham: Steffen forfølges av skader, og er uaktuell for Premier League fotball enda en stund framover.