Disse fem United-spillerne skal ha fått øksa av Van Gaal

Må finne seg nye klubber.

DOMMEN: Manchester United har hatt en imponerende sesongoppkjøring i USA, og det var ventet at Louis van Gaal ville bruke de ukene til å evaluere troppen og se hvem han ville ha med videre. Foto: AFP PHOTO/Frederic J. Brown/NTB Scanpix
DOMMEN: Manchester United har hatt en imponerende sesongoppkjøring i USA, og det var ventet at Louis van Gaal ville bruke de ukene til å evaluere troppen og se hvem han ville ha med videre. Foto: AFP PHOTO/Frederic J. Brown/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United har hatt en imponerende sesongoppkjøring i USA, og det var ventet at Louis van Gaal ville bruke de ukene til å evaluere troppen og se hvem han ville ha med videre.

Nå kan det se ut til at nederlenderen har felt sin dom over de rødkledde.

Fem ut? Daily Mail skriver i dag at van Gaal iløpet av gårsdagen hadde personlige møter med seks av sine spillere. Fem av dem skal ha fått klar beskjed om at de ikke er med i de videre planene.

De fikk også beskjed om å informere sine agenter om at de må finne nye klubber før utgangen av august.

De fem spillerne som dermed kan være på vei ut er Marouane Fellaini, Javier Hernandez, Nani, Anderson og Rafael.

Det har vært rykter knyttet til fire av de fem tidligere, men at Rafael også skal være på vei vekk fra klubben er nytt.

Shinji Kagawa skal også ha vært i møte med sjefen, men fikk høre at han kan bli i klubben så lenge han er klar over at han kommer til å stille bak Ander Herrera og Juan Mata i køen.

Hummels inn? Samtidig hagler ryktene om hvem som kan være på vei inn portene på Old Trafford.

Thomas Vermaelen glapp for van Gaal da belgieren i stedet valgte å signere for Barcelona - noe han ikke uventet fikk skryt for av katalanerne.

Dermed er det igjen Mats Hummels som står på toppen av ønskelista når midtforsvaret skal forsterkes. Den samme Hummels som har fått kapteinsbindet av Jurgen Klopp i håp om å holde stjerna i Tyskland.

Manchester United åpner sesongen hjemme mot Swansea på lørdag formiddag før Sunderland, Burnley og Queens Park Rangers venter i de påfølgende kampene.

KAN FORSVINNE: Daily Mail hevder at Anderson og Nani er to av spillerne som har fått beskjed om å finne seg en ny arbeidsgiver iløpet av den neste måneden. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
KAN FORSVINNE: Daily Mail hevder at Anderson og Nani er to av spillerne som har fått beskjed om å finne seg en ny arbeidsgiver iløpet av den neste måneden. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer