TØFF MOTSTAND: Marco Verratti (t.h.) var blant banens aller beste aktører mot Malmö. Det la også Jo Inge Berget merke til. Foto: NTB Scanpix
TØFF MOTSTAND: Marco Verratti (t.h.) var blant banens aller beste aktører mot Malmö. Det la også Jo Inge Berget merke til. Foto: NTB ScanpixVis mer

Disse fire PSG-stjernene imponerte Berget mest

Tøff CL-debut.

PSG-Malmö 2-0:

PARIS (Dagbladet): - Det ble et fortjent tap, oppsummerer Jo Inge Berget enkelt og greit overfor Dagbladet etter 0-2 i målprotokoll og 0-11 i sjansestatistikk mot overmakta Paris Saint-Germain.

- De var bedre enn oss i det meste i dag. Vi jobber godt, men de får ha ballen for mye, og spiller sitt spill - og så scorer de to mål, fastslår Berget.

- Det kunne blitt styggere?

- Ja, det kunne det. Men vi kunne også fått mål her. Jeg skjønner ikke hvorfor den scoringen vår (fra Markus Rosenberg) ikke blir godkjent. Vi får imidlertid en dårlig start, og vi burde ikke sluppet inn det målet. Så alt i alt er 2-0 greit.

- Surt å tape - Hvordan var det å debutere i Champions League?

- Moro - helt klart. Det er disse kampene man vil spille. Selv om det akkurat nå føles surt å ha tapt.

- Har du noen gang møtt bedre motstand?

- Det er vanskelig å si, men det er et lag fullt av store stjerner, og når de fungerer sammen er de veldig, veldig gode, sier Berget.

- Hvem imponerte deg mest?

- Jeg vet ikke helt, men de har en veldig, veldig god midtbane. Marco Verratti er meget god, synes jeg. Thiago Motta styrer også det meste. I tillegg har du Angel di Maria der - og ikke minst Zlatan, sier Berget, som selv fikk med seg trøya til David Luiz hjem fra Champions League-debuten.

Måtte bytte rolle Malmö gikk ut i en 5-2-1-2-formasjon. Åge Hareide har innrømmet at planen ikke gikk slik den skulle. Jo Inge Berget sier dette til Dagbladet:

- Det fungerte ikke helt slik vi håpet. Vi ønsket å stenge igjen i midten, men det ble litt mye rom på sidene. Da fikk de det målet, blant annet. Det ble vrient for sidebackene våre å være alene på sidene der, men det ble bedre da vi la om til 4-4-2, sier Berget, som startet som offensiv midtbane, men ble dyttet ut på venstresida i midtbanen etter omleggingen.