Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM i skiskyting:

Disse går mixed-stafett i VM

Ifølge TV 2.

PÅ LAG: Emil Hegle Svendsen, Johannes Thingnes Bø, Tiril Eckhoff og Marte Olsbu utgjør Norges mixed-lag i skiskytter-VM.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix</span>
PÅ LAG: Emil Hegle Svendsen, Johannes Thingnes Bø, Tiril Eckhoff og Marte Olsbu utgjør Norges mixed-lag i skiskytter-VM.  Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix Vis mer

Emil Hegle Svendsen, Johannes Thingnes Bø, Tiril Eckhoff og Marte Olsbu utgjør Norges mixed-lag i skiskytter-VM.

Det melder TV 2 som har fått uttaket bekreftet tirsdag. VM i skiskyting arrangeres i Østerrike om en drøy uke. Svendsen er tiltenkt ankeretappen for det norske laget.

- Jeg mener at vi har utøvere på dette laget som skal være gode nok til å kjempe i toppen om medaljer – aller helst om gullet, sier landslagstrener Egil Kristiansen til kanalen.

- Nå har vi et lag med et høyt potensial. Dersom alle gjør jobben og har optimale prestasjoner, vet vi at det er gode muligheter for å stå på toppen, sier Kristiansen.

I fjorårets VM i Holmenkollen tok det norske mixed-laget bronse bak Frankrike og Tyskland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling