Tour de Ski

Disse går Tour de Ski for Norge

Troppen klar i dag. 

EN VANT VINNER: Martin Johnsrud Sundby har to seire i Tour de Ski. Her fra fjorårets suverene seier på toppen av monsterbakken Alpe Cermis. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
EN VANT VINNER: Martin Johnsrud Sundby har to seire i Tour de Ski. Her fra fjorårets suverene seier på toppen av monsterbakken Alpe Cermis.
Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): I dag ble den norske troppen til årets Tour de Ski presentert i Norges Skiforbunds lokaler på Ullevaal stadion.

- Det har vært en veldig, veldig bra forsesong. Stort sett er det det i World Cup som er grunn for uttaket. De løpene i Tour de Ski er viktig foran VM, men ikke avgjørende, sa Vidar Løfshus på pressekonferansen.

Det har lenge vært usikkert om Petter Northug ville bli tatt ut. Og selv om han nå er på lista blant nordmennene som stiller til start i Tour de Ski, er det ikke sikkert at han stiller. Han er fortsatt ikke i full trening.

Skulle han måtte kaste inn håndkleet, er det første gang han ikke stiller til start i touren i sin begivenhetsrike karriere.

- Petter har ikke vært seg selv fysisk, treningsmessig eller formmessig den siste tiden, og han er i tenkeboksen fortsatt. Han håper selv at han skal få noen svar i løpet av denne uka, men det begynner å haste, sa landslagssjef Vidar Løfshus tirsdag.

Følgende løpere skal gå Tour de Ski for Norge:

Maiken Caspersen FallaRagnhild HagaKathrine HarsemKari Øyre SlindSilje Øyre SlindHeidi WengLotta U. WengIngvild Flugstad Østberg

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer