Håndball-EM for kvinner:

Disse gir deg håndball-EM på Viasat og TV 3

Starter 4. desember.

VIASAT-LAGET: Håndball-EM for kvinner vises på Viasat og TV 3. Her er programledere, eksperter og kommentatorer: Christian Ramberg, Geir Oustorp, Isabel Blanco, Daniel Høglund og Frode Kyvåg. Foto: Øystein Klock / Viasat
VIASAT-LAGET: Håndball-EM for kvinner vises på Viasat og TV 3. Her er programledere, eksperter og kommentatorer: Christian Ramberg, Geir Oustorp, Isabel Blanco, Daniel Høglund og Frode Kyvåg. Foto: Øystein Klock / Viasat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Håndball-EM for kvinner starter om ei drøy uke - søndag 4. desember. Norges første kamp er mot Romania mandag 5. desember.

Det er TV 3 og Viasat 4 som sender kampene fra årets mesterskap.

Daniel Høglund og Geir Oustorp er hovedkommentatorpar og tar seg av Norges gruppe. Frode Scheie og Gunnar Pettersen kommenterer andre puljer.

Dette er TV 3s håndball-team:

Programleder: Christian Ramberg

Christian Ramberg har lang fartstid i programlederstolen og ledet EM-sendingene til TV3 i januar. Han er fast i programlederrollen for UEFA Champions League-sendingene på Viasat 4 og Viasat Fotball. Ramberg har jobbet som journalist innen TV og radio gjennom hele yrkeskarrieren og dekker også Super Bowl fra indrebane, samt leder Viasats boksesendinger.

Ekspert: Frode Kyvåg

Frode Kyvåg ble en del av Viasats håndballag høsten 2014, i rollen som ekspertkommentator. Han har lang fartstid innen idretten, blant annet skøyter, fotball og håndball, men er nok mest kjent for sitt store engasjement knyttet til Norway Cup og som trener for Bækkelaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer