VM-laget i hopp for kvinner

Disse hoppjentene reiser til VM i Seefeld

Maren Lundby, Anna Odine Strøm, Silje Opseth og Ingebjørg Bråten utgjør som ventet det norske VM-laget i hopp for kvinner.

VM-LAGET: Fra venstre, Silje Opseth, Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Ingebjørg Saglien Bråten. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
VM-LAGET: Fra venstre, Silje Opseth, Maren Lundby, Anna Odine Strøm og Ingebjørg Saglien Bråten. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De tre første plassene ga seg nærmest selv. Søndag ble Bråten tildelt den siste VM-billetten.

- Vi reiser til Seefeld-VM med store ambisjoner. Hovedmålet er gull individuelt. Vi ønsker også å markere oss sterkt i mixedkonkurransen. I lagkonkurransen er vi en outsider som håper å kunne kjempe om en plass på pallen, sier landslagssjef Christian Meyer i en pressemelding.

- Veldig gledelig å få en plass på VM-laget. Det har hele tiden vært målet etter at jeg kom inn på verdenscuplaget. Jeg gleder meg veldig til å representere Norge i et verdensmesterskap på seniornivå, sier Bråten, som tidligere i vinter deltok i junior-VM i Lahti.

På grunn av lagkonkurransen som kom inn på VM-programmet i siste liten, har landslagsledelsen opprettet en reserveplass. Karoline Røstad og Pernille Kvernmo kjemper om den plassen under kontinentalrennet i Brotterode kommende helg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer