KLUBBEN I MITT HJERTE: Stabæk er mest populære i Dagbladets Klubben i mitt hjerte-kampanje av lagene som spiller cupfinaler denne helga. Dette bildet er fra cupseieren mot Røa i fjor. Foto: Lise Åserud / Scanpix
KLUBBEN I MITT HJERTE: Stabæk er mest populære i Dagbladets Klubben i mitt hjerte-kampanje av lagene som spiller cupfinaler denne helga. Dette bildet er fra cupseieren mot Røa i fjor. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Disse jentene er mest populære av cupfinalelagene

Slår gutta fra Tromsø og Hødd i Klubben i mitt hjerte.

Stem på klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet): I dag og i morgen spilles det cupfinaler i fotball. Først ut er Stabæk og Røa i kvinnenes finale klokka 16.

Stabæk har slått Amazon Grimstad (3-0), Trondheims Ørn (4-0), Fløya (3-0) og Kongsvinger (7-0) på veien til finalen. Kvinnelaget fra Bærum har spilt seg fram til finalen uten å slippe inn mål - og i Dagbladets kampanje Klubben i mitt hjerte, er Stabæk mest populære av de fire cupfinalelagene.

Røa slo seriemesteren
Stabæk Fotball er nummer 11 i klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer.

Stabæk-jentene ble nummer to i Toppserien, seks poeng bak LSK Kvinner. Cupfinalemotstander Røa endte på fjerdeplass.

Røa har slått Arna Bjørnar (3-1), seriemester LSK Kvinner (3-1), Kattem (6-1) og Urædd (7-0) på veien til finalen. I Klubben i mitt hjerte er Røa nummer 30 i klassen for spesialidrettslag med mindre enn 500 medlemmer.

Hødd mest populære
I herrenes cupfinale på Ullevaal søndag er det 1. divisjonslaget Hødd IL som har samlet flest stemmer i Klubben i mitt hjerte. Hødd ligger på en 13. plass i klassen for fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer, mens finalemotstander Tromsø er på 16. plass i klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer.

Av de fire finalelagene i helga har Stabæk samlet flest stemmer, foran Hødd, Tromsø og Røa på plassene bak.

På veien til finalen har Tromsø slått Molde (2-1), Bodø Glimt (1-0), Start (5-2 etter straffekonk), Tromsdalen (4-0), Stjørdals-Blin (2-1) og Porsanger (2-0).

Hødd har slått Brann (3-1), Haugesund (7-6 etter straffekonk), Asker (7-0), Sarpsborg 08 (2-1), Arna-Bjørnar (1-0) og Tornado Måløy (3-0).

Du kan stemme på den klubben som ligger ditt hjerte nærmest på denne sida, eller her.