Årets spiller i Eliteserien

Disse kan bli årets spiller i Eliteserien

Rosenborg-spiss og toppscorer Nicklas Bendtner er blant fire nominerte til prisen som årets spiller i Eliteserien i fotball.

KAN BLI ÅRETS SPILLER: Nicklas Bendtner har vært en suksess i Rosenborg. Nå er han nominert til å bli årets spiller. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
KAN BLI ÅRETS SPILLER: Nicklas Bendtner har vært en suksess i Rosenborg. Nå er han nominert til å bli årets spiller. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En rekke priser skal deles ut under arrangementet Fotballfesten 2017 27. november. Tirsdag avslørte Norsk Toppfotball (NTF) de nominerte i kategorien årets spiller for Eliteserien og 1. divisjon.

På lista finner man foruten Bendtner de to neste spillerne på toppscorerlista så langt i årets sesong; Ohi Omoijuanfo (Stabæk) og Björn Bergmann Sigurdarson (Molde). Dessuten er Rosenborg-forsvarer Tore Reginiussen nominert.

I 1. divisjon er ikke overraskende Bodø/Glimts målmaskin Kristian Fardal Opseth blant de nominerte. Også hans lagkamerat Martin Bjørnbak og Amahl Pellegrino (Mjøndalen) og Niklas Sandberg (Ull/Kisa) kjemper om prisen.

Opseth ble nylig kåret til årets spiller i 1. divisjon av NTB.

I tillegg til årets spiller skal det deles ut priser til årets trener, årets gjennombrudd, årets supporter, årets fotballforbilde, årets mål og Kniksens hederspris.

Fotballfesten arrangeres av Discovery i samarbeid med Norges Fotballforbund og NTF.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer