Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Disse kan bli årets trener

Molde-trener Erling Moe utfordres av Kjetil Knutsen og Bjarne Berntsen om tittelen som årets trener i Eliteserien.

NY GRUNN TIL Å JUBLE?: Erling Moe er blant kandidatene til å bli årets trener i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
NY GRUNN TIL Å JUBLE?: Erling Moe er blant kandidatene til å bli årets trener i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer

Mens Moe har trent sterke Molde til seriegull, har Knutsen (Bodø/Glimt) og Berntsen (Viking) overrasket svært positivt med sine lag denne sesongen.

Bodø/Glimt har vært Moldes argeste utfordrer om ligatittelen og ligger på 2.-plass når det gjenstår to serierunder. Dermed kan det vente heder for Knutsen under prisgallaen Fotballfesten 2. desember.

Berntsen har på sin side styrt nyopprykkede Viking til en plass på øverste halvdelen av tabellen. Samtidig er klubben klar for cupfinale, som spilles mot Haugesund 8. desember.

Fra kvinnenes toppserie er Hege Riise ikke uventet blant de nominerte til årets trener-prisen. Hun ledet LSK Kvinner til nok et seriegull og har også ført laget til NM-finalen.

Vålerengas Monica Knudsen og Steinar Lein fra Trondheims-Ørn er de øvrige nominerte.

I 1. divisjon for menn konkurrerer Lars Bohinen (Aalesund), Steffen Landro (Nest-Sotra) og Jørgen Isnes (KFUM) om å bli årets trener.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media