Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Disse kan erstatte van Gaal

Hiddink og Jol blant alternativene.

PÅ VEI UT: Luis van Gaal gir seg som Bayern-trener etter sesongen. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
PÅ VEI UT: Luis van Gaal gir seg som Bayern-trener etter sesongen. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE Vis mer

Flere store trenernavn er aktuelle som ny trener for Bayern München fra neste sesong. Louis van Gaal har ikke lenger tillit hos Bayern-ledelsen, og nederlenderen er ferdig i den tyske storklubben etter denne sesongen.

Han har ikke klart å følge opp fjorårssuksessen, som endte med serie- og cupgull, og Bayern ligger på en skuffende femteplass i Bundesligaen. Aktuelle erstattere skal være Tyrkias landslagssjef Guus Hiddink, tidligere Tottenham-manager Martin Jol, Leverkusen-trener Jupp Heynckes og Borussia Dortmunds sportsdirektør Matthias Sammer. Ifølge tyske medier er det allerede innledet forhandlinger med Hiddink, Jol og Sammer. Avisen Bild tror Heynckes kommer til å få jobben. 65-åringen vil i så fall ta fatt på sin tredje periode i klubben. Han trente også Bayern fra 1987 til 1991 og i 2009.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling