Norge-Tyrkia, VM-kvalifisering

Disse kan gi Norge trøbbel

Norge startet VM kvalifiseringen med en komfortabel 3–0 seier mot Gibraltar, men lørdagens motstander Tyrkia kommer inn til møtet med høy selvtillit etter 4–2 seier mot selveste Nederland.

SOLID: Caglar Söyüncü har vært fantastisk god for Leicester City i Premier League, og på lørdag får han muligheten til å bryne seg på Erling Braut Haaland. Foto: Claudio Bresciani / TT
SOLID: Caglar Söyüncü har vært fantastisk god for Leicester City i Premier League, og på lørdag får han muligheten til å bryne seg på Erling Braut Haaland. Foto: Claudio Bresciani / TT Vis mer
Publisert

Det tyrkiske mannskapet tok en meget overraskende skalp mot Nederland onsdag kveld. Den tyrkiske troppen består av en rekke bunnsolide spillere.

I startelleveren mot Nederland var det ni spillere som spiller utenfor Tyrkia, og bare to som holder til i den hjemlige ligaen.

Tyrkias tre største stjerner er Söyüncü, Yılmaz og Calhanoğlu.

- Fantastisk spiller

Söyüncü spiller for Leicester City som for øyeblikket ligger på tredjeplass i Premier League.

- Han har vært helt fantastisk etter overgangen fra tysk fotball. Söyüncü er en rask midtstopper og utrolig sterk, det gjør at han passer godt inn i det solide forsvaret til Tyrkia, forteller Per Arne Hansen fra Leicester City Scandinavia.

Midtstopperen har gått glipp av 17 kamper denne sesongen i England grunnet skader, men har et fantastisk toppnivå og var en av The Foxes aller beste spillere forrige sesong.

Hansen er spent på duellen mellom Erling Braut Haaland og Cağlar Söyüncü.

- Det blir en veldig spennende duell. Haaland er fantastisk god, men er det en forsvarer som kan stoppe ham, er det Söyüncü.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer