Disse karene må Deila holde seg inne med hvis han skal lykkes i Celtic

Mektig gjeng.

VIKTIG GJENG: Å ha et godt forhold til disse karene er viktig for Ronny Deilas videre karriere i Celtic. De fleste av dem har titler som «chief football reporter», og nyter stor respekt i Skottland. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
VIKTIG GJENG: Å ha et godt forhold til disse karene er viktig for Ronny Deilas videre karriere i Celtic. De fleste av dem har titler som «chief football reporter», og nyter stor respekt i Skottland. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Celtic - Malmö her fra klokka 20.45!

GLASGOW (Dagbladet): I kveld spilles det første av to playoffoppgjør mellom Celtic og Malmö i det som kanskje er den største norske trenerduellen noensinne, når Ronny Deilas Celtic og Åge Hareides Malmö møtes i Glasgow.

Åge Hareide førte Malmö til Champions League i fjor, og sånn sett ligger kanskje det største presset på Ronny Deila, som mislyktes totalt i kvalifiseringen rett etter at han forlot Strømsgodset til fordel for Celtic.

Deila har imidlertid fått til svært mye og tatt store steg i løpet av det siste året. En av tingene han har forstått er at det i Storbritannia er enda viktigere enn i Norge å ha et godt forhold til pressen.

- Veldig åpen med media I boka «Ronny's roar - The story of the manager's first season» forteller 39-åringen fra Telemark om sitt forhold til skotsk presse.

«Jeg har vært veldig åpen med media, og det tror jeg de respekterer. Jeg føler at jeg har et godt forhold til dem fordi det eneste jeg ønsker er å være ærlig og formidle til Celtic-fansen hva vi prøver å oppnå».

«Jeg forsøker alltid å ha pressekonferansene to dager før kampene, for da vet jeg at hvis jeg sier noe dumt, så får jeg en mulighet til å rette det opp før kampen. (...) Jeg har også lært at det er bedre å snakke om deg selv enn andre, for da er det mindre sjanse for at det blir bråk fordi du har sagt noe galt.», skriver han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.