Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Disse kjemper om plassene på laget i det som kan bli norsk gullfest i Falun

Ski-VM starter om to uker.

TO SIKRE KORT: Både Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby slipper å lure på hva de får gå i VM. Slik er det ikke for resten av lagkameratene deres i VM-troppen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.
TO SIKRE KORT: Både Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby slipper å lure på hva de får gå i VM. Slik er det ikke for resten av lagkameratene deres i VM-troppen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): Lørdag ble den norske VM-troppen til Falun presentert under NM på Røros. Troppen, som teller rekordstore 23 utøvere, var uten overraskelser, på tross av at veteranen Eldar Rønning og toppløperen Pål Golberg ikke fikk VM-billett.

Og når alle som skal til Falun nå er presentert begynner den aller vanskeligste jobben. Hvem skal gå hvilke distanser?

- Det er sånn at i verdenscupen starter vi med ti, elleve utøvere hver gang, og da er det alltid et par stykker som går bra. Det som er utfordringen i et VM er at da starter vi, som de fleste andre, med fire utøvere på hver distanse. Hvis vi har femti prosent uttelling på det uttaket, så er det to som går bra der også. Det er alltid vanskeligere å tapetsere pallen i et mesterskap enn det det er i verdenscupen, sa herretrener Trond Nystad om det på Røros.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?