Disse kommenterer fotball-EM på tv

Brede Hangeland hentet inn som ekspert.

TV-EKSPERTER UNDER EM. Egil Olsen og Brede Hangeland blir ekspertkommentatorier for TV 2 i fotball-EM.
Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX .
TV-EKSPERTER UNDER EM. Egil Olsen og Brede Hangeland blir ekspertkommentatorier for TV 2 i fotball-EM. Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

(Dagbladet): NRK og TV 2 bekrefter i dag hvem som skal lede og kommentere sendingene fra fotball-EM i Frankrike i sommer.

Kanalene deler rettighetene har fordelt de 51 kampene seg imellom. Åpningskampen og de to semifinalene sendes på TV 2, mens finalen sendes på NRK.

NRKs kommentatorpar i Frankrike er Christian Nilssen/Tom Nordlie og Andreas Stabrun Smith/Bengt Eriksen.

TV 2 har Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad som kommentatorer, og de får med seg Petter Myhre, Egil «Drillo» Olsen og Brede Hangeland som eksperter.

- Jeg gleder meg veldig til å følge mesterskapet, og ser fram til muligheten til å være med å formidle et av verdens viktigste og mest spennende idrettsarrangementer til det norske publikummet. Jeg har mye god fotballkunnskap i bunn, og som del av et sterkt TV 2-team skal jeg bidra til den beste dekningen av et mesterskap noensinne, sier Brede Hangeland til TV 2.

Samtlige kamper sendes på NRK Radio, på P1 og/eller digitalradiokanalen NRK Sport.

Kanalene skal også ha felles studio på Kontraskjæret i Oslo.

Julie Strømsvåg er anker og Erik Thorstvedt er fast ekspert under studiosendingene fra Kontraskjæret for TV 2. For NRK stiller Carina Olset og fotballekspert Lise Klaveness som faste innslag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer