-  Disse lagene har alt

John Carew har plukket ut Europas åtte beste fotballag. John Arne Riises Liverpool er ikke blant dem.

LYON (Dagbladet): Allerede i sin første uke i fransk fotballdrakt uttalte John Carew at Lyon kunne gå til topps i årets Champions League.

-  Porto og Liverpool har vunnet Champions League, så hvorfor kan ikke vi? sier den norske landslagsspissen.

Etter onsdagens knallsterke 3-0-seier over Real Madrid er det umulig å nekte ham den optimismen.

Helt fram

Lyon framstår som et helstøpt lag, med en av Europas beste sentrallinjer i Coupet, Cris, Diarra, Juninho - og toppscorer John Carew.

I etterkant av Real-triumfen sa 26-åringen fra Lørenskog at sju-åtte lag til kan spille seg helt fram til pokalseremonien på Stade de France i Paris 17. mai 2006.

I dag forteller han hvilke han tenker på.

-  Det er rett og slett disse jeg mener er best. De har de beste spillerne, kort sagt - det som skal til for å gå hele veien, sier Carew til Dagbladet.

-  Ingen Riise-reprise?

-  Nei, det tror jeg ikke.

Real glemt allerede

I går hadde Lyon-heltene en lett restitusjonsøkt for å få Real-kampen ut av kroppen.

Det var tydeligvis en enkel sak.

-  Den er allerede ute av systemet nå, sier Carew før han forlater treningsområdet utenfor Stade de Gerland i Lyon.

-  Denne klubben er vant til å vinne kamper. Det er den samme prosessen nå. Vi er i full gang med å tenke på serierunden som venter rett rundt hjørnet, sier Carew.

 Serieleder Lyon møter femteplasserte Bordeaux på bortebane på lørdag.

SELVSIKKER: Lyon er et av åtte lag som kan vinne Champions League, mener John Carew (t.h.). Her er han på trening med Sylvain Wiltord.
JUVENTUS: Zlatan Ibrahimovic, Juventus, i pulje med: Bayern München, Brugge, Rapid Wien.Beste prestasjon i Champions League: Finaleseier i 1995/1996.
MANCHESTER UNITED: Ruud van Nistelrooy, Manchester United, i pulje med: Villarreal, Lille, Benfica.Beste prestasjon i Champions League: Finaleseier i 1998/1999.
AC MILAN: Kaka, AC Milan, i pulje med: PSV, Schalke, Fenerbahge.Beste prestasjon i Champions League: Finaleseier i 1993/1994 og 2002/2003.
BAYERN MÜNCHEN: Iver Ballack, Bayern München, i pulje med: Juventus, Brugge, Rapid Wien.Beste prestasjon i Champions League: Finaleseier i 2000/2001.
BARCELONA: Samuel Eto\'o, Barcelona, i pulje med: Panathinaikos, Werder Bremen, Udinese.Beste prestasjon i Champions League: Finaletap i 1993/1994.
REAL MADRID: Raul, Real Madrid, i pulje med: Lyon, Olympiakos, Rosenborg.Beste prestasjon i Champions League: Finaleseirer i 1997/1998, 1999/2000 og 2001/2002.
LYON: Juninho, Lyon, i pulje med: Real Madrid, Olympiakos, Rosenborg.Beste prestasjon i Champions League: Kvartfinaletap i 2003/2004 og 2004/2005.
CHELSEA: Frank Lampard, Chelsea, i pulje med: Liverpool, Anderlecht, Real Betis.Beste prestasjon i Champions League: Semifinaletap i 2003/2004 og 2004/2005.