Disse lanseres som Solskjærs etterfølger

Flere overraskelser.

TØFFE MÅNEDER:   Ikke bare Ole Gunnar Solskjær må trolig forlate Cardiff. Også staben han tok med seg blir sannsynligvis med i dragsuget. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
TØFFE MÅNEDER: Ikke bare Ole Gunnar Solskjær må trolig forlate Cardiff. Også staben han tok med seg blir sannsynligvis med i dragsuget. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpixVis mer

Allerede før Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær offisielt har forlatt klubben, seiler flere navn opp som aktuelle etterfølgere.

Den skotske toppklubben Dundee Uniteds manager Paul Hartley har ifølge The Guardian dukket opp som et overraskelsesnavn, og er også mannen som visstnok ligger best an til å overta det sportslige ansvaret for den skakkjørte walisiske toppserieklubben.

Etter at nordmannen var i samtale med klubbens eiere i London onsdag etter flere skuffende hjemmetap og en skuffende start på sesongen, venter en samlet britisk presse på en offisiell melding fra klubben allerede torsdag om at Cardiff og Solskjær sammen har blitt enig om å gå hver sin vei.

Mesterskapsliga-klubben som møter Derby på bortebane lørdag, er ifølge The Guardian lystne på å handle svært raskt, og det er klart at Hartleys navn figurerer høyt på ønskelista. Den tidligere skotske landslagsspilleren tok over som Dundee-manager i februar, og er bookmakernes favoritt.

En annen er Tony Pulis som forlot Crystal Palace i august, og MK Dons-manager Karl Robinson.

Tidligere Cardiff-manager Dave Jones og Craig Bellamy som avsluttet karrieren med klubben forrige sesong, kan også bli vurdert, skriver avisen.

Med Solskjær i managerstolen tapte Cardiff tolv av 18 kamper i eliteserien i vinter og vår, og nedrykket var dermed ikke til å unngå. Sesongen i den nest øverste divisjonen har åpnet med skarve åtte poeng på sju kamper, og tirsdagens 0-1-tap for Middlesbrough beseglet trolig kristiansunderens skjebne. (NTB)